Specials

Bierbrouwerij Santpoort

Maak van je vrienden/vriendinnen weekend, van je vrijgezellendag of je bedrijfsuitje eens iets heel speciaals. Renttourbuy heeft een heel erg mooi samenwerkingsverband opgezet met Santpoorts Bier. 

Je kunt kiezen uit heel wat mogelijkheden, voor elke portemonnee en voor elke gelegenheid.

Heb je 2 - 4 of 8 uur de tijd, informeer naar de mogelijkheden.

                                         Een klein voorproefje:

Segway rijden ( of lekker op een fiets ) en daarna Bierproeven & BBQ. 

Segway rijden ( of toch fietsen ) en daarna Bierproeven & stampot.

Segway rijden ( en/of fietsen ) en daarna je eigen bier brouwen, met eigen etiket in een doos thuisbezorgd.

Er is veel mogelijk. Check de website van Santpoorts bier of neem contact op met ons. Proeven, een hapje eten én Segway rijden al vanaf € 59,00 te boeken.

 

De bbq special betekent eigenlijk een heerlijk dagje uit. Geniet van de omgeving op de Segway en je wordt daarna vorstelijk ontvangen door Santpoorts bier. In hun paradijselijke tuin bieden zij een heerlijke BBQ terwijl je ook het bierbrouw proces monitort. 

ps. er zijn meer dan voldoende wijnsoorten aanwezig.


Action painting

Bij Voila Walhalla, gevestigd in een prachtig historisch pakhuis in hartje Haarlem kun je een hele bijzondere ervaring combineren met het Segway rijden of met een fietstocht.  Na een mooie tour in hartje Haarlem ga je met je artistieke ik aan de slag en ga je Action Painten. Het totale pakket van activiteiten duurt ongeveer 4 uur en is dus uitermate geschikt voor een vrijgezellenparty, een vriendinnen-weekend of familie-uitje. In de ochtend- of middag uren zodat je daarna direct een van de fantastische restaurants van Haarlem in kunt. Neem contact met ons op en wij stellen de dag voor je samen.


Segway, Kickbike, Hoverboard,  & E-chopper experience.

Heb je altijd al eens op een Segway, Hoverboard, E-chopper, E-skates, E-step, E-kickbike of E-fatbike willen staan!? dan is dit de ultieme kans! wij nemen alle apparaten mee op locatie zodat je alles uit kunt proberen onder professionele  begeleiding. Deze clinic is te boeken vanaf 8 personen.