Familie uitstapje | Bedrijfsuitje | Teambuilding event | BBQ, lunch en of een borrel na afloop ook dat kunnen wij regelen! Een betere teamband kun je niet krijgen.

Renttourbuy is al jaren de meest favoriete, leukste en zeker de goedkoopste aanbieder van Segway tours. We hebben ruime ervaring in het aanbieden van tours in en rond Zandvoort en hartje Haarlem. We denken altijd mee met u als het gaat om combinatie evenementen. Een activiteit én een lunch of diner. Een bezoek aan het circuit en langs het strand rijden.                                                                               

Een combinatie van Segways en een fietstour of een Segway/Hoverboard clinic: we denken graag met u mee. 

Al onze tours en activiteiten zijn mogelijk voor uw uitje. Ook worden deze aangeboden in combinatie met een heerlijke BBQ bij een van de strandpaviljoens van Zandvoort. We zetten u af voor de deur.

Daarnaast kunt u altijd overleggen met ons over de andere mogelijkheden.

 

Ps check onder "specials" onze bijzondere uitje waarbij je een dagdeel bezig bent. Bijvoorbeeld Fatmax E-Step rijden en daarna bierbrouwen in Spaarnwoude.

 

Tours in en rondom Zandvoort

Al onze tours in Zandvoort e.o. rijden via de boulevard naar de duinen in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. En natuurlijk stoppen we voor een foto! 

 

Segway / hoverboard                       clinic

Een indoor event met Segways, Hoverboards, Ninebot Mini's en E-skates. Wij worden regelmatig ingehuurd op grote events maar u kunt uw eigen uitje, familieweekend, bedrijfsuitje of teambuilding ook gewoon in Zandvoort komen doen. Voor iedereen vanaf 8 jaar.

Tours inclusief lunch of BBQ.

Wij werken graag samen met de beste en gezelligste strandpaviljoens van Zandvoort en Bloemendaal voor een heerlijke lunch, diner, borrel of koffie.

 

We nemen de inrichting van uw event graag uit handen. Geeft uw wensen door en we maken een passende offerte.