Renttourbuy Zandvoort

Renttourbuy vindt zijn roots in de stichting Independent Wheels. Deze 15 jaar geleden stichting is in het leven geroepen om minder-valide mensen te ondersteunen in het vinden van vervoer anders dan een scootmobiel of een rolstoel, vanzelfsprekend alleen als dat mogelijk is. Onze zoon, met een zware hart aandoening, kon wel staan maar lopen verder dan 300 meter was niet te doen. De uitkomst voor hem was een Segway. De stichting gaat uit van het principe: waarom zitten als je kunt staan. De Segway geeft een enorme vrijheid t.o.v. bijvoorbeeld een scootmobiel, is minder omvangrijk, en heeft als alternatief zijn status wel bewezen.

Segway rijden is vooral ook enorm gaaf om te doen. Iedereen moet het gevoel van vrijheid ervaren als je door de duinen of langs het strand rijdt. De volgende stap na Independent Wheels werd Renttourbuy. Renttourbuy organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgeving van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp maar ook op maat gesneden tours. Met z'n 2-en of met 50 personen. Geen probleem. Wil je er liever op eigen houtje uit? De Segways zijn ook te huur!

Of je nou een tour boek of zelf gaat rijden: je krijgt altijd uitgebreide training en een-op-een instructie.

 

Naast de tours organiseren wij ook Oxboard PlayGrounds speciaal in een kinderfeestje gegoten of de combinatie-clinic Segway/Hoverboard voor iedereen van 8-88. Leer op een leuke en veilige manier verschillende parallelle tweewielers rijden! En, ook niet onbelangrijk: indoor dus uw uitje of kinderfeestje gaat altijd door.


ParktoBike

Kidsparty

Segway Tours

Bedrijfsuitjes

Specials