Segway Scholen Tour

De scholentour die leerlingen letterlijk en figuurlijk in balans brengt"

 

De "Segway Scholentour" is een initiatief van RentTourBuy en is ontwikkeld voor leerlingen/studenten. De studenten leren, in één les, hoe ze op een Segway, Ninebot, Hoverboard, E-Skates en Onewheel kunnen leren rijden. Een ervaring die ze niet snel zullen vergeten! Ze leren niet alleen rijden op onze apparaten maar vooral het overwinnen van angst, het vertrouwen hebben in zichzelf en in de ander.

In het begin lijkt het een grote uitdaging voor de leerlingen maar al snel beseffen ze dat ook zij dit kunnen. Na een algemene uitleg van ons gaan de leerlingen aan de slag, met een uitdagend parcours waarin ze de volledige controle krijgen over de apparaten. Er ontstaat vertrouwen in het eigen kunnen en in de ander die helpt. Doordat er weinig niveauverschil is binnen deze activiteit maakt het voor een ieder een groot succes.

Het plezier van de leerlingen heeft te maken met de ontwikkeling die ze doormaken in een korte tijd. Ze leren iets dat hip is en vaker zal worden gezien in de toekomst. Dit alles maakt deze workshop er één met een gegarandeerde succeservaring voor de leerlingen/studenten.