Segway Tours

RentTourBuy organiseert en begeleidt originele Segway-tours door de mooie omgevingen van Zandvoort, Haarlem, Ouddorp en Hoorn én op aanvraag in omgeving naar keuze. Liever op eigen houtje erop uit? De Segways zijn ook te huur!

Wij bieden al jaren Tours op maat voor familiefeesten of bedrijfsuitjes of Teambuilding. Onze professionele gidsen zetten graag een mooie invulling van uw dag (deel) in elkaar, een tour in combinatie met een lunch of diner. Bent u met een grote groep? maak dan de combinatie met de E-chopper en de E-Kickbike zodat iedereen al onze apparaten heeft kunnen berijden.

Maak hieronder uw keuze voor welke plaats. E-mail, bel ons of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie. Wij maken graag een tour op maat met al uw wensen.

 

Haarlem

Haarlem op een unieke manier bekijken vanaf de Segway, met verschillende stops bij de belangrijkste highlights. 

Zandvoort

Segway rijden is een unieke ervaring. Bekijk het strand of de prachtige Kennemer Duinen op een andere manier. Rijd in de zomer tot in de late uurtjes en geniet van al het moois.

Maar zelf huren kan ook!

Ouddorp

In Ouddorp rijden we al vanaf 8 jaar onze Parktours @ Strandresort Ouddorp Duin. Deze tour is al te boeken vanaf € 17,50. 

Hoorn

Op een unieke manier de stad verkennen? Boek dan een van onze Segway tours of huur een Segway om zelf op pad te gaan.