Fietsverhuur

RentTourBuy biedt naast gewone fietsen ook een actueel en wisselend assortiment tweewielers aan. Zodra veilig en goedgekeurd vindt u de laatste ontwikkelingen op het gebied van persoonlijk vervoer bij RentTourBuy. Onderstaand kunt een keuze maken uit ons huidige voorraad, met uw bevestiging kunt u het voertuig afhalen.

Fietsen, Kinderfietsen, Beachbikes, E-bikes, E-fatbikes, Tandems, Aanhangers, Bakfietsen, Bolderwagens en toebehoren verhuur gaat per dag, 2 dagen etc. maar ook zelfs voor een halve dag kunt u bij ons terecht.

De E-choppers, E-Kickbikes, E-steps, Segways, Ninebot Mini's en Hoverboards worden per uur verhuurd (batterijduur) . In uw winkelwagen kunt u het aantal wijzigen. Denk eraan dat kinderen onder de 16 jaar niet op de openbare weg mogen met geen van de elektrische apparaten. Wel mogen zij op het park zelf rijden.

Na betaling is de reservering gegarandeerd, u dient de reservering voor 12.00 uur op te halen.Bij het ophalen van uw fiets of ander item dient borg te worden betaald per reservering van € 25,00 en € 50,00 voor alle elektrische artikelen.    

Voor het huren van een Segway, een Ninebot Mini of een Oxboard geldt dat je eerst training en instructie krijgt én een helm. Pas als je goed en veilig kunt rijden gaat jouw huurperiode in.Huur uw accessoires zoals verschillende aanhangers, fietshelmen of bolderwagens! Klik op de button hieronder