Oxboard Playground

Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, verjaardag of zomaar samen met je vrienden?  Dat feestje doe je natuurlijk op een Oxboard!

Het gaafste vervoersmiddel van dit moment ga je onder de knie krijgen bij RentTourBuy. Na een uitgebreide clinic, wij noemen het Playground, leer je perfect rijden, zowel op de Segway, de Ninebot als op het Oxboard. 

Via onder andere een slalom, brug en een balanstoestel worden je skills opgebouwd totdat je ontspannen wegrijdt als een pro!

De Oxboard Playground kun je boeken van 6 - 15  personen voor

€ 15.00 p.p. vanaf 8 jaar. 

Bel of mail als je met meer of minder wilt komen. Onze standplaatsen zijn De Blauwe Tram in Zandvoort of De Houten Kaap in Ouddorp maar wil je dat we op locatie komen, geen probleem: neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

info@renttourbuy.nl of 06-44644805 | 06-54791816                                              

 

Bij Renttourbuy kun je, als enige bedrijf in Nederland, kennis maken met het Oxboard (hoverboard). We organiseren regelmatig een indoor challenge bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin te Ouddorp en bij de Blauwe Tram in hartje centrum Zandvoort.

Bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin organiseren we in het hoogseizoen standaard wekelijks een Oxboard (hoverboard) Playground. We leren je op de Segway, Ninebot Mini* en bovenal op het Oxboard te rijden! Balanceren, veilig op- en afstappen en uiteindelijk ramps en hindernissen om je vaardigheden te ontwikkelen. 

 

!!Nieuw!! zowel de Ninebot Mini Pro als de Oxboard kun je, na instructie van ons, zelf huren voor maar € 15,00 per uur (Ouddorp). We zetten een helm op je hoofd J en je krijgt bescherming op je ellebogen en om je knieën mee. Rijden maar!