Over ons

Over RentTourBuy

RentTourBuy doet, zoals de naam al zegt, aan verhuren, toeren en verkopen. Wij bieden u verschillende fietsen waarmee u op een relaxte manier de omgeving kan ontdekken. Wilt u een meer unieke manier van voortbewegen, huur dan eens de E-Chopper, de E-step of E-kickbike. RentTourBuy levert u graag een unieke manier van persoonlijk vervoer! En zoals gezegd: ook kunt u bij ons alle vervoersmiddelen kopen. Wie weet besluit u om die heerlijke fiets mee naar huis te nemen: geen probleem, wij verzorgen alles voor u.

1641294836

Wij zijn 10 gedreven, enthousiastelingen op het gebied van alles wat op 2 wielen rijdt! Electrisch of niet, het allernieuwste proberen we graag uit en bekijken we of het geschikt is om in een van onze winkels te verhuren. Of het nou gaat om de Segway, de Fatmax E-step of de supersterke Gazelle fietsen. Ons bedrijf is ooit gestart met voornamelijk Segways, niet alleen om in groepsverband te toeren maar ook omdat we de meerwaarde zagen van de Segway om in te zetten als minder-valide vervoersmiddel. Ons motto was… Als je rechtop kunt staan, kun je op een Segway rijden.

U kunt bij ons terecht voor fietsverhuur maar ook voor het organiseren of invullen van events, familiedag of groepsuitje vanuit een van onze 3 winkels in resp. Ouddorp, Hoorn of Medemblik.

Fatbike korting

4 fatbikes huren voor de prijs van 3. Alle locaties