Tours met de Segway, Kickbike of E-chopper

Duintour

Maak een tour onder begeleiding door de prachtige  gebieden van Goeree - Overflakkee, omgeving Ouddorp. Je begint met een goede instructie en training en gaat daarna op pad.  Genieten van de mooie omgeving en de unieke ervaring van het Segway rijden. 

De tours zijn te boeken voor 1, 1,5 of 2 uur. Voor prijzen en reserveren klik op de onderste button of neem gerust contact met ons op via mail of telefoon.

Let op: het rijden op een Segway is voor kinderen onder de 16 jaar niet toegestaan op de openbare weg. Kies in dat geval voor de parktour.


Parktour

De ParkTour: Al vanaf 8 jaar Segway rijden! Leer de Segway kennen door een goede uitleg en training van een professionele instructeur. Alles onder de knie? Dan gaan we op pad over het park en maken we een leuke tour en nog wat uitdagende opdrachten. Deze tour is al te boeken vanaf € 15,00.  Voor prijzen en reserveren klik op de button hieronder of neem gerust contact met ons op via mail of telefoon.

Let op: deze tour is ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Dus gezellig met je pa het park over crossen is geen probleem.


E-Chopper of E-Kickbike Tour

Huur een van onze E-Kickbikes of E-Choppers voor een dagdeel en krijg er nu gratis een Knooppunten route bij!

We hebben 2 verschillende routes waar je uit kunt kiezen.

Al te boeken vanaf € 15,00 p.p