Segway Tours

Duintour Ouddorp

Maak een tour door de prachtige  gebieden van Goeree - Overflakkee, omgeving Ouddorp. Je begint met een goede instructie en training waarna je, onder begeleiding van een ervaren gids, de omgeving gaat verkennen. 

De tours zijn te boeken voor 1, 1,5 of 2 uur. Voor prijzen en reserveren klik op de onderste button of neem gerust contact met ons op via mail of telefoon.

Let op: het rijden op een Segway is voor kinderen onder de 16 jaar niet toegestaan op de openbare weg. Kies in dat geval voor de parktour.


Parktour

De ParkTour: Al vanaf 8 jaar Segway rijden! Leer de Segway kennen door een goede uitleg en training van een professionele instructeur. Alles onder de knie? Dan gaan we op pad over het park en maken we een leuke tour en nog wat uitdagende opdrachten. Deze tour is al te boeken vanaf € 15,00.  Voor prijzen en reserveren klik op de button hieronder of neem gerust contact met ons op via mail of telefoon.

Let op: deze tour is ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Dus gezellig met je pa het park over crossen is geen probleem.