www.fietsvoordedeur.nl

Een dienstverlening alleen voor verhuurders van recreatiewoningen, B&B's, pensions, kampeer-plekken en campings op Goeree-Overflakkee en niet te vergeten horeca-gelegenheden. Maar nu ook in Zandvoort en omgeving.

 

RentTourBuy plaatst fietsen op locatie. Uw klanten kunnen gelijk met het boeken van hun verblijf fietsen bij RTB boeken. Vanaf 4 fietsen worden deze op de wisseldag geleverd en ook weer opgehaald op het vakantieadres. U heeft als verhuurder geen omkijken naar fietsverhuur voor uw klanten. RTB verzorgt alles voor u. RTB levert Gazelle fietsen met minimaal 3 versnellingen en in verschillende frame-grootte. Tevens leveren we kinderfietsen in 16, 20, 24-26 inch en natuurlijk E-bikes. Is de reservering hoger dan € 100,00, is het ook mogelijk om minder dan 4 items te bestellen.

Hoe werkt het?

Wanneer u een reservering krijgt van een van uw huurders gaat u naar de website www.fietsvoordedeur.nl of naar www.renttourbuy.nl  Op de website kunt u de fietsen bestellen via een eenvoudige webshop en vult u alles naar wens in. Vervolgens gaan wij aan de slag met bevestigen, reserveren en selecteren. Vergeet niet "afleveren op locatie" mee te reserveren.