Onze openingstijden:  

van 09:30 - 17:00 uur op dinsdag, woensdag, vrijdag en in het weekend.

Open:

from 09:30 - 17:00 on Tuesday, Wednesday,  Friday and every weekend.


In Ouddorp biedt RentTourBuy onze afhaalservice aan!

Wij zullen elke dag de gemaakte reserveringen voor u klaarzetten voor de winkel op Landal Strandresort Ouddorp Duin. Ook de borg kunt u online betalen.

Reserveer van te voren uw fiets, e-bike, e-chopper of e-step. Kies vervolgens in het reserveermenu voor "borg" als u een gewone fiets, tandem of bolderkar huur. Kies voor "borg e-producten" als u een e-bike, chopper etc. boekt. De borg dient over elk gereserveerd item betaald te worden.

Ook contant betalen kan, alhoewel we dat in deze tijd liever vermijden.

Kom a.u.b. wel met een beperkt aantal uw fietsen ophalen om drukte te voorkomen.

De service die wij aanbieden kan afwijken van wat u ons gewend bent, houdt hier a.u.b. rekening mee.


RentTourBuy doet, zoals de naam al zegt, aan verhuren, toeren en verkopen. Wij bieden u verschillende fietsen waarmee u op een relaxte manier de omgeving kan ontdekken. Wilt u een meer unieke manier van voort-bewegen, probeer dan eens de Segway, E-step of E-kickbike en nog veel meer. Ook organiseren wij regelmatig  Hoverboard activiteiten.

RentTourBuy levert u graag een unieke manier van persoonlijk vervoer! En zoals gezegd: ook kunt u bij ons alle vervoersmiddelen kopen. Wie weet besluit u om die heerlijke fiets mee naar huis te nemen: geen probleem, wij verzorgen alles voor u.

24, 25 en 26 juni 2021 start het nu al uitverkochte Concert at Sea weekend. 

Wil je voor dit weekend een fiets huren dan bieden wij onze Beachbikes aan. Prima om van je hotel of vakantiehuisje naar het concert te fietsen. Voor een heel mooi prijsje!

Heeft u een vakantie huisje van Ouddorp Connection? En wilt u de BeachBike reserveren klik dan hieronder op de button.


Fietsen huren

E-producten huren

Accessoires en overige