Segway & Hoverboard party

Kidsparty

In een grote sporthal zetten we de Segways, Hoverboards, Ninebots en E-skates, Onewheels, hindernissen en slaloms klaar. Eén voor één leer je alle apparaten kennen en te gebruiken. Ervaren en professionele instructeurs begeleiden je net zo lang totdat je op alle apparaten vliegensvlug kunt rijden.

Je gaat echt aan het werk door over bruggen, langs slalommen te rijden en nog heel veel meer. RentTourBuy heeft nu ook het nieuwste van het nieuwste: de E-Skates, een hele toffe ervaring!

 

Voor wie: iedereen vanaf 8 jaar

Prijs:     vanaf € 16,50 p.p. (> 6 personen) / uur

              of 1,5 uur € 22,50 p.p.

De kidsparty is leuk, cool, spannend en bij Renttourbuy altijd professioneel en veilig!

Segwayscholentour

Wist u dat RentTourBuy ook de Segwayscholentour heeft ontwikkeld? Met deze unieke clinics komen we bij jou langs op school en leren we de hele klas Segway rijden! Sportdagen, open dagen en of introductiedagen RentTourBuy verzorgt het! Klik hieronder op de knop voor meer informatie of ga naar www.segwayscholentour.nl 

 


Oxboard

Een Oxboard is een hoverboard met 2 wielen waarmee je met ongeveer 15 kilometer per uur kunt voortbewegen. De Oxboard is zelfbalancerend, en je kunt dus relatief makkelijk rechtop staan.

Ninebot

 De Segway Ninebot Mini Pro. Deze lijkt erg op de klassieke Segway met als grootste verschil dat je stuurt met een kniestang in plaats van een stuurstang in je handen. 


Segway

De Segway is een elektrisch aangedreven, zelfbalancerend eenpersoons vervoermiddel. Met een stuurstang.


E-skates

De zelfbalancerende        E-Skates zijn leuk en cool om te beheersen. Je stapt er op en het staat gelijk in balance. Vooruitkomen, stoppen  en sturen doe je met je lichaam. De E-skates zijn de allernieuwste trendy manier om te bewegen en veel plezier te hebben!


Onewheel

Het rijden op een Onewheel geeft het gevoel alsof je aan het snowboarden of surfen bent maar dan over het wegdek.