Hoorn

RentTourBuy Hoorn

Op een fun manier de kop van Noord-Holland verkennen, de mooie duinen, de weilanden, molens of lekker naar het centrum. Dat kan met een van onze gewone fietsen of tandems maar ook met een van de elektrische vervoersmiddelen.

1629543972 (1)

Fietsverhuur

Verschillende fietsen beschikbaar, reserveer nu online.

Elektrische producten

Verschillende e-producten beschikbaar, reserveer nu online.

E-Steps & Segways tours

Reserveer nu een E-Step of segway tour.

Stadswandeling

Boek nu een stadswandeling in Hoorn.

Inzamelpunt voor “Stichting AAP”

Stichting AAP werkt aan een betere toekomst voor exotische zoogdieren,

In Europa worden miljoenen dieren, zoals apen, tijgers en leeuwen, als huisdier gehouden, illegaal verhandeld of gebruikt in circussen en andere vormen van entertainment. Dit zorgt voor onvoorstelbaar veel dierenleed en AAP vindt dat dit moet stoppen! AAP is vastbesloten om haar ultieme doel te bereiken; een einde maken aan het lijden van exotische dieren in Europa.

Wij als bedrijf staan hier 100% achter, daarom hebben wij ook een inzamelbox staan in onze winkel. AAP ontvangt voor iedere ingezamelde telefoon of cartridge een vergoeding, die weer besteed wordt aan de zorg voor onze dieren.

En we zijn al jaren zelf donateur van dit mooie initiatief.

 

City Tours Hoorn

Kom naar de mooiste stad aan het Markermeer, dompel je onder in de grandeur van de 17e eeuw en geniet van al het wonderschoons wat deze stad je te bieden heeft. En ben je klaar met Hoorn, trek de omgeving in. Geniet van Westfriesland. Een onvergetelijke dag, weekend of week staat je te wachten. Visit Hoorn!

c1bfbcde-3542-4bb2-9eda-977c335586d0

Fatbike korting

4 fatbikes huren voor de prijs van 3. Alle locaties