RentTourBuy biedt een afhaalservice aan in de Kleine Noord!

Reserveringen kunnen 24 uur van te voren gemaakt én betaald worden via onze website en deze kunt u vervolgens ophalen op de afgesproken dag.

Bij het afhalen staan de gehuurde fietsen/e-bikes/e-choppers/e-steps voor u klaar en kunt u meteen wegrijden! U levert ze ook weer na afloop bij onze winkel in!

Tijdens deze periode kan onze service afwijken van wat u van ons gewend bent, houdt hier a.u.b. rekening mee.

 


RentTourBuy Hoorn

Elke dag OPEN voor onze afhaalservice!

09:30 uur - 17:00 uur

RentTourBuy Hoorn doet, zoals de naam al zegt, aan verhuren, toeren en verkopen. Ontdek het schitterende stadje Hoorn aan het IJsselmeer op een van onze fietsen en geniet van de historische locaties, de gezelligheid en de fraaie natuur in de omgeving. Wilt u een meer unieke manier van voort-bewegen, probeer dan eens de Segway, E-Chopper of de E-Kickbike.

 

Bent u op zoek naar een super gaaf kinderfeestje of bedrijfsuitje? Kijk dan snel hieronder voor meer informatie!

 

RentTourBuy levert u graag een unieke manier van persoonlijk vervoer! En zoals gezegd: ook kunt u bij ons alle vervoersmiddelen kopen. Wie weet besluit u om die heerlijke fiets mee naar huis te nemen: geen probleem, wij verzorgen alles voor u.

 

 

RentTourBuy Hoorn is in samenwerking met Ik Hou van Hoorn een Tourist information point. Wilt u meer informatie over de stad Hoorn of weten wat er allemaal te doen is? Kom langs op onze locatie op de Kleine Noord 57 of neem contact op met ons.


Verhuur

Kidsparty

Segway tours

Fiets Tours