FAQ

Veelgestelde vragen

Het is in het hoogseizoen, weekenden en of de vakantieperioden verstandig om uw fietsen vooraf te reserveren. Als u de reservering online maakt, betaalt u ook direct.

Dat is alleen mogelijk voor de fatbikes, fatmaxen, echoppers, e-steps en ninebots. Maar u kunt altijd even langskomen in de winkel om te checken wat er nog mogelijk is.

Wij bezorgen uw reservering alleen vanaf de locatie Hoorn. Voor Ouddorp: onze shop is gevestigd op het park Strand Resort Ouddorp Duin en is op loopafstand van De Klepperstee/Ridderstee.

Onze e-bikes hebben een Bosch middenmotor en kunnen tussen 40-60 km. rijden afhankelijk van tegenwind en gewicht. Als u tussendoor wat wilt bijladen tijdens een stop, neem dan de oplader mee.

In principe zijn onze fietsen in goede staat maar het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u een lekke band heeft of een ander ongemak.. We adviseren dan ook altijd om, voordat u wegrijdt bij onze winkel, even een klein stukje te rijden en terug te komen bij twijfels. Maar bent u onderweg, bel dan met 0654791816. We proberen een passende oplossing te bieden op een zo kort mogelijke termijn.

U kunt bij ons betalen met bijna alle bankkaarten, creditcards en cash, en online met Paypal, en bijna alle bankkaarten en creditcards

Belt u even tevoren. 5-15 minuten kan altijd gebeuren. Bent u langer onderweg rekenen wij
€ 5,00 per uur.

Annuleren is mogelijk tot 48 uur van tevoren. U ontvangt dan de huursom terug met inhouding van de boekingskosten. Is uw reservering al binnen 48 uur dan is het ook mogelijk om de reservering te verplaatsen naar een andere datum. Dit wel even afhankelijk van de beschikbaarheid.

Dat kan altijd. Bij annulering geldt de 48 uurs termijn en bij iets toevoegen kunt u dat met een 2e reservering online doen maar makkelijker is om ons een mailtje te sturen: info@renttourbuy.nl.

Fatbike korting

4 fatbikes huren voor de prijs van 3. Alle locaties