Veel gestelde vragen:

We krijgen bij de reserveringen voor een tour, het huren van Segways of het houden van een Oxboard Playground veel dezelfde vragen.

Hieronder de meeste vragen en vooral ook de antwoorden. En onderop nog een paar tips om veilig Segway te rijden.

 

Huren van Fietsen:

Ik heb gereserveerd en betaald maar het is vreselijk weer, kan ik annuleren?

Fietsen, E-bikes, tandems, aanhangers, bolderkarren, kinderfietsen en bakfietsen zijn tot 48 uur tevoren te annuleren. U krijgt het betaalde bedrag direct teruggeboekt. Is er een dringende reden waarom u binnen de 48 uur voor de annulering uw reservering niet kunt ophalen, neem dan even contact op.

Tours en Verhuur van Segways:

Kunnen we ook met z'n tweeën rijden?

Vanzelfsprekend! je bent altijd welkom, alleen, met z'n 2-en of met z'n 20-en.

Kan ik annuleren als het weer niet goed is?                          

Slecht weer maakt het Segway rijden vaak een minder leuke ervaring en dat is zonde. Daarnaast staat veiligheid bij ons voorop. Wij hanteren daarom een paar vuistregels:

- Bij windkracht meer dan 7 rijden we niet.

- Bij slagregens rijden we niet.

- Over besneeuwde wegen/paden rijden we niet.

- Als het onder de 2 graden is rijden we niet.

Van een beetje regen worden we alleen nat en van een windvlaag heeft alleen ons haar last. De Segways zijn krachtig genoeg om probleemloos op de weg te blijven. Hoe dan ook hebben we in de week voorafgaande aan de tour of de verhuur reservering altijd even contact met elkaar. Bij een geboekt bedrijfsuitje waarbij we soms extra Segways inhuren hanteren we een termijn van 14 dagen om e.e.a. in te schatten. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Als ik een dag tevoren boek en daags erna blijkt er toch een reden te zijn om niet te kunnen rijden, hoe lossen we dit op?

Er zijn altijd redenen die maken dat je helaas niet kunt komen rijden, neem contact op. Kijk voor u boekt eerst even bij onze Algemene Voorwaarden.

Ik heb een heel slecht gevoel voor balans, ik kan waarschijnlijk niet Segway rijden?

Welnee. De balans regelt de Segway zelf. U hoeft niets anders te doen dan op te stappen en te staan. Als u kunt staan zonder om te vallen, kunt u Segway rijden.

Valt de Segway niet voorover als ik een beetje voorover leun om de Segway te laten rijden?

Nee. Dit is juist de crux van de Segway. Je valt niet om, niet naar voren en niet naar achteren. YouTube filmpjes zijn leuk maar flauw.

Daarnaast maar niet onbelangrijk: vanuit onze Stichting Independent Wheels hebben wij een bijzondere en professionele instructie ontwikkeld die ervoor zorgt dat je na de instructie en de een-op-een training binnen 5 minuten veilig wegrijdt en ook je angst is weggenomen.

 

Segway-Hoverboard clinic en of de Oxboard Playground voor kids:

Ik wil graag met mijn kinderen komen hoverboarden. Kan het ook met bijvoorbeeld  maar 4 personen?

Ja zeker, je hoeft niet perse met 6 personen te komen. We hanteren die grens om break-even te spelen. Dus als je met 2, 3, 4 of 5 personen komt is dat prima. alleen.....je betaalt wel voor 6 personen.

Is de Segway-Hoverboard clinic en of de hoverboard party (wij noemen het Oxboard) playground binnen of buiten?

Het hoverboarden is in principe altijd binnen. Voor de Playgrounds hebben we een grote sportzaal in hartje Zandvoort. Worden we ingehuurd voor een bedrijfs-uitje of een familie of team dag is buiten altijd mogelijk als we maar weten hoe de ondergrond is.

We willen graag met ons bedrijf alles uitproberen op het gebied van Segways, hoverboards, E-drifts kan dat?

Ja zeker, heel graag zelfs! wij komen met al ons materieel nadat we vooraf alles goed doorgesproken hebben om praktisch alle locaties. We zetten alles klaar, entertainen de gasten van 8-88 en ruimen na een dagdeel plezier de boel weer op.